شرایط احراز بسندگی زبان خارجی برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی

۱۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۲۴۵۰۴ اخبار آزمون
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند؛با توجه به شیوه نامه اجرایی احراز بسندگی زبان خارجی برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی به شماره ۲۱/۲۹۹۳۳۰ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۰۷ و مصوبه تکمیلی آن به شماره ۲/۱۶۵۴۵۶ مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۰۶ و با عنایت به مصوبه ۲۸۳امین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه،صرفا تحقق یکی از موارد زیر برای احراز بسندگی زبان خارجی کفایت می کند: ۱) کسب نمره ملاک پژوهشگاه از درس زبان آزمون ورودی دکتری نیمه متمرکز سازمان سنجش اموزش کشور(نمره ۵۰ از ۱۰۰) در سال پذیرش. ۲) ارائه گواهی زبان عمومی معتبر مورد قبول پژوهشگاه (تافل،آیلتس،تولیمو،MSRT،دانشگاه تهران،دانشگاه تربیت مدرس). ۳) شرکت در دوره توانمندسازی زبان انگلیسی که توسط مرکز آموزش های تخصصی آزاد برگزار خواهد شد.زمان و چگونگی برگزاری دوره متعاقبا اعلام خواهد شد.