انتشار دانشنامه مطالعات بین‌المللی ورزشی (۲ جلدی)

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۹ کد : ۲۴۴۶۲ جدیدترین خبرها
انتشار دانشنامه مطالعات بین‌المللی ورزشی (۲ جلدی)

کتاب دانشنامه مطالعات بینالمللی ورزشی دارای ۱۰۰۰ مدخل است که به زبان انگلیسی و با کمک ۱۵۰ نفر محقق از کشورهای امریکا، کانادا، نیوزلند، ژاپن، انگلیس، افریقای جنوبی، هنگکنگ، استرالیا و قاره اروپا جمعآوری شد. اگرچه در گذشته شاهد نگارش دانشنامههای مختلف بودهایم اما دانشنامهای که موضوعات گوناگون آکادمیک مطالعات ورزشی را دربر گیرد در اختیار نداشتیم. مطالعات آکادمیک ورزش در سال‌های اخیر در بسیاری از دانشگاههای دنیا شکل گرفته و در چارچوب رشته تربیتبدنی، مطالعات ورزشی، علوم ورزشی، طب ورزشی و اخیراً هم مهندسی ورزشی میباشد. عناوین مرتبط دیگری هم در این راستا مشاهده میشود که دربردارنده نقش ورزش و فعالیت جسمانی در اقشار مختلف مردم است. حتی در سال‌های اخیر چشماندازهای ترکیبی مثل علوم ورزشی با پزشکی، فناوری ورزشها و علوم اجتماعی مشاهده میشود. ازاینرو انتخاب کتاب دانشنامه مطالعات بین‌المللی ورزشی با هدف ترجمه یک مرجع مفید و جامع صورت بود که جنبه‌های گوناگون علوم ورزشی را در‌بر داشته و مخاطبان با نیازهای متفاوت را تحت پوشش قرار دهد.

کلید واژه ها: دانشنامه نگاری دانشنامه مطالعات ورزشی بین‌المللی