۱۳ آبان ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۹ کد : ۶۸۲۴ مقالات برگزیده

طرح بحث :

خانواده در تمام جوامع بشری، به منزله اصلی ترین نهاد اجتماعی، زیر بنای جوامع و خاستگاه فرهنگ ها، تمدن ها و تاریخ بوده  است. پرداختن به این بنای مقدس و بنیادین، و حمایت از آن و هدایتش به جایگاهی واقعی و متعالی، همواره سبب اصلاح خانواده بزرگ انسانی، و غفلت از آن موجب دور شدن بشر از حیات حقیقی است. بی شک یکی از موضوعات مهم در فرهنگ جامعه ایرانی- اسلامی« خانواده و پایداری آن» است. لذا تاکید بر حفظ و تحکیم بنیان خانواده، هیچ گاه از برنامه ریزی های کشور و نظام اسلامی برکنار نبوده است.برای تحقق این هدف، گروه پژوهشی «مطالعات زنان» پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در قالب سلسله کارگاه های آموزشی راهکارهای پایداری خانواده، اقدام به برگزاری 3 کارگاه آموزشی نموده است که تحت عناوین:

الف- روانشناسی زنان و مردان

ب- روابط جنسی- عاطفی همسران

ج- روابط حقوقی- تکلیفی همسران

؛ در همین راستا،

گروه پژوهشی مطالعات زنان، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی،  اولین کارگاه از سلسله کارگاه های آموزشی راهکارهای پایداری کانون خانواده « کارگاه روانشناسی مردان و زنان در خانواده»، را به شرح زیر برگزار می نماید :

عنوان کار گاه آموزشی :

« کارگاه روانشناسی مردان و زنان در خانواده»

استاد مدعو :
سرکار خانم دکتر زهره خسروی

زمـان برگزاری : دوشنبه 1392/8/27
ساعت برگزاری : 8 صبح الی 12 ظهر
مکان برگزاری : پژوهشـگاه علـوم انسـانی و مطالعات فرهنگی؛ تهران، بزرگراه کردستان، خیابان 64 غربی(ایرانشناسی)، جنب ساختمان آ.اس.پ

هزینه ثبت نام :400000 ریال

به دانشجویان و اعضاء پژوهشگاه تخفیف 15 درصدی تعلق خواهد گرفت.

• شماره حساب : 107428525007 حساب سیبا، بانک ملی شعبه سید جمال الدین اسد آبادی، به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی.

مدارک لازم جهت ثبت نام (با پست پیشتازارسال شود) :

1. فتوکپی صفحه اول شناسنامه؛
  2. فتوکپی کارت ملی؛
  3. یک قطعه عکس 4×3 (جهت صدور گواهینامه، الزامی است).
  4. اصل فیش بانکی؛
  5. فرم تکمیل شده ثبت نام. (به پیوست، ضمیمه شده‌است).

مدیر اجرایی کارگاه‌ : خانم بختیاری
راه‌های ارتباطی
تلفن :4 -88046891 ، داخلی:241
تلفکس مستقیم : 88035457-021
تلفن همراه: ( : 09121019762تماس فقط در ساعات اداری: 16- 8)
رایانامه: womensd@ihcs.ac.ir

آخرین مهلت ثبت‌نام: 21 آبان ماه 1392 (با توجه به ظرفیت محدود شرکت‌کنندگان، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام کنند.)
در پایان کارگاه، به شرکت‌کنندگانی که در آزمون نمره قبولی کسب کنند، گواهینامه داده خواهد شد .

فایل های ضمیمه