کنگره بین‌المللی خانواده وجهانی‌شدن

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۴۵۸ مقالات برگزیده
کنگره بین‌المللی خانواده وجهانی‌شدن

پژوهشگده خانواده دانشگاه شهیدبهشتی، با همکاری مراکز علمی مرتبط، در تاریخ 23 و 24 اردیبهشت، کنگره بین‌المللی خانواده وجهانی‌شدن را برگزار می‌کنند.

هدف از برگزاری:خانواده به عنوان نخستین نهاد اجتماعی در جهان و مهمترین نهاد در فرهنگ دینی و اسلامی جامعه ایران، شناخته می‌شود که البته در چند دهه اخیر با چالش‌ها و نیازهای تازه‌ای روبرو شده است. با توجه به جهانی بودن روندهای تاثیرگذار بر وضعیت خانواده، بدون شک تبادل نظر پژوهشگران و متخصصان رشته‌های مختلف در کشورهای منطقه و دیگر کشورها می تواند به بهبود الگوهای زندگی و رفع بحران¬های پیش رو کمک کند. با توجه به جایگاه خانواده در تثبیت ارزش‌های ملی و دینی و همچنین با توجه به پیشرفت مباحثات اخلاقی در ایران، دانشگاه شهید بهشتی با تجربه حاصل از اجرای چهار کنگره ملی آسیب شناسی خانواده، در نظر دارد پنجمین کنگره دو سالانه خود را در سطح بین المللی برگزار نماید، تا شرایط بحث و گفتگو و انجام فعالیت‌های پژوهشی در حوزه خانواده را گسترش دهد. آشنایی با دست آوردهای علمی داخلی و خارجی، جلب مشارکت سیاستگزاران، برنامه ریزان و متخصصان رشته‌های گوناگون برای استقراء کامل مسایل و مشکلات خانواده، پیش بینی چالش‌های نظری، تبیین بحران‌های جهانی و ابداع راه‌حل‌ها از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

رئیس کنگره: دکتر احمد شعبانی

دبیرعلمی کنگره: دکتر جمیله علم الهدی