کارگاه آموزشی:بررسی فلسفه سیاسی اسلامی در غرب دکتر محسن رضوانی

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۶:۳۷ کد : ۹۹۶۹ خبر
کارگاه آموزشی:بررسی فلسفه سیاسی اسلامی در غرب دکتر محسن رضوانی

پژوهشکده نظریه پردازی سیاسی و روابط بین الملل کارگاه آموزشی با عنوان « بررسی فلسفه سیاسی اسلامی در غرب» برگزارمی کند. مدرس کارگاه دکتر محسن رضوانی استاد حوزه و دانشگاه خواهند بود.

مهمترین سرفصل های کارگاه شامل موارد ذیل است:

تاریخ و صورت بندی، بررسی رهیافت تاریخی، بررسی رهیافت تفسیری، بررسی رهیافت انتقادی، بررسی ریافت توصیفی، جمع بندی و نتیجه گیری.

تاریخ برگزاری: دوشنبه 4 خردادماه 94 از ساعت 8 الی 13 در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر جهت ثبت نام در کارگاه به فایل پیوست شده مراجعه و یا با شماره تلفن 88608984 تماس حاصل فرمایید.

به تمامی شرکت کنندگان گواهی علمی و معتبر شرکت در دوره کاربردی و تخصصی ارائه خواهد شد .

مکان برگزاری کارگاه آموزشی : بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی(طبقه همکف،سالن حکمت)
رزومه مدرس کارگاه : جناب آقای دکتر محسن رضوانی

فایل های ضمیمه