همایش نظم جدید بین الملل، بحران اوکراین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران

پیش نشست دوازدهم همایش،جمهوری اسلامی ایران و تحولات جدید نظام بین الملل

۳۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۳۵۶۸ خبر مهم ترین اخبار
اکثر تحلیلگران بین المللی، بحران اوکراین را نقطه عطفی در تحول نظم بین المللی بر می شمارند. اهمیت ژئوپلتیکی، ژئو اکونومیکی و ژئواستراتژیکی جمهوری اسلامی ایران از یک سو و رهبری جبهه مقاومت و پایداری و همچنین ارائه الگوی حکمرانی بر اساس آموزه های اسلامی ایران را تبدیل به کشوری مهم و تاثیرگذار در شکل گیری نظم جدید بین المللی کرده است. بررسی این موضوع همراه با ارتباط آن با کنشگری قدرت های بزرگ بین المللی موضوع این نشست می باشد.
پیش نشست دوازدهم همایش،جمهوری اسلامی ایران و تحولات جدید نظام بین الملل

پژوهشکده مطالعات سیاسی و روابط بین الملل و حقوق، پیش نشست دوازدهم همایش ملی نظم جدیدبین الملل، بحران اوکراین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران با عنوان:«جمهوری اسلامی ایران و تحولات جدید نظام بین الملل»با سخنرانی آقای دکتر سید جلال دهقانی فیروزآبادی،دکتر مجید عباسی، دکتر علیرضا عنایتی، مدیرنشست:آقای دکتر مومنی(هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی) دوشنبه 1اسفندماه1401 ساعت 13:30الی 15:30دردانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، برگزار خواهد کرد.