همایش ملی نظم جدید بین الملل، بحران اوکراین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران

بررسی عاملیت دیاسپورا در کشاکش و نبرد فدراسیون روسیه و اوکراین

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۴ کد : ۲۳۳۴۹ خبر مهم ترین اخبار
تحول در نظم جهانی را باید رخدادی دانست که بر ساحت زندگی همگان تاثیرگذار است. واپسین تحول در نظم دو قطبی جهان با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی رخ داد. جهان پسا شوروی عمدتا جهانی تک قطبی و با هژمونی ایالات متحده آمریکا و متحدان غربی آن شناخته می شود. بازیگران نظام بین‌الملل همواره پیش‌بینی آینده را امری لازم می‌دانند تا بلکه از این راه، هم کنش‌ها و هم واکنش‌های خود را تعیین کنند و هم مختصات مناسبات جهان پیش رو را درک نمایند. شکل گیری مرزها پس از فروپاشی بلوک شرق بیشتر با اولویت های سیاسی عملی شد تا واقعیت های هویتی و تاریخی و این رخداد درگیری ها و بحران های بسیاری را در پی داشته است که امروز روز می توان رگه هایی از آن را در بحران اوکراین سراغ گرفت. جهت گیریهای سیاست خارجی فدراسیون روسیه در اروپای امروز با تمرکز بر رویکرد پیش رونده ناتو از یک سو و نیز رهیافت دیاسپورای روسی از سوی دیگر قابل تحلیل است. با توجه به نکاتی از این دست پژوهشکده مطالعات سیاسی و بین المللی و حقوقی پیش نشست هشتم همایش نظم جدید بین الملل، بحران اوکراین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران را با عنوان بررسی عاملیت دیاسپورا در کشاکش و نبرد فدراسیون روسیه و اوکراین در دوازدهم دی ماه ۱۴۰۱ برگزار می کند.در این نشست به جوانب مختلف رویکرد دیاسپورای روسی در جنگ با اوکراین و بسامدهای داخلی و بین المللی آن پرداخته می شود.
بررسی عاملیت دیاسپورا در کشاکش و نبرد فدراسیون روسیه و اوکراین

پژوهشکده مطالعات سیاسی و روابط بین الملل و حقوق، پیش نشست هفتم همایش ملی نظم جدیدبین الملل، بحران اوکراین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران با عنوان:«بررسی عاملیت دیاسپورا در کشاکش و نبرد فدراسیون روسیه و اوکراین»با سخنرانی آقای دکترحسن جباری نصیر (دانشیار و پژوهشگر ارشد انستیتو مطالعات بین الملل دانشگاه روابط بین الملل مسکو)روز دوشنبه 12دی ماه1401 ساعت 10الی 12 در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد کرد.

لینک نشست :https://b2n.ir/j00160

( ۱ )