همایش ملی نظم جدید بین الملل، بحران اوکراین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران

روابط ایران و اروپا در پیامد جنگ اوکراین

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۲۳۳۳۳ خبر مهم ترین اخبار
از آنجایی که جنگ اوکراین به نقطه عطف مهمی در تحولات دوره گذار در عرصه بین المللی تبدیل شده است، بررسی ابعاد این جنگ و اثرات آن بر نظم بین المللی اهمیت بالایی دارد. در این راستا در این نشست ضمن تبیین ابعاد و تحولات جنگ اوکراین، به ارزیابی اثرات جنگ بر روابط کشورهای اروپایی و جمهوری اسلامی ایران پرداخته می شود. محورهای اصلی در این نشست شامل بررسی تاثیرات و رویکردهای کشورهای اروپایی در خصوص جنگ، واکاوی سیاستها و اقدامات ایران در جنگ اوکراین و در نهایت ارایه نتایجی در مورد تاثیرات این موضوع بر روابط تهران و اروپاست.
روابط ایران و اروپا در پیامد جنگ اوکراین

پژوهشکده مطالعات سیاسی و روابط بین الملل و حقوق پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، ساعت 15 الی 17 روز دوشنبه12دی پیش نشست هشتم"همایش ملی نظم جدید بین الملل، بحران اوکراین و جایگاه جمهوری اسلامی ایران" با عنوان «روابط ایران و اروپا در پیامد جنگ اوکراین» باسخنرانی آقای دکتر بهزاد احمدی لفورکی(مدرس دانشگاه و کارشناس ارشد مطالعات اروپا) و آقای دکتر علی اسماعیلی اردکانی(هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی) برگزار خواهدکرد.

لینک نشست: https://b2n.ir/j00160

( ۲ )