انتخاب طرح پژوهشی عضو هیات علمی گروه پژوهشی مدیریت به عنوان طرح برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه‌های کشور

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۳۲۴۹ مهمترین
طرح پژوهشی دکتر الهام ابراهیمی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به عنوان طرح برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه‌های کشورانتخاب شد.

به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ، طرح پژوهشی دکتر الهام ابراهیمی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، با موضوع «بررسی رابطه میان عدالت سازمانی ادراک شده و میزان استرس کارکنان شرکت گاز استان البرز» به عنوان طرح برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه‌های کشور انتخاب شد.

این موفقیت را به ایشان، اعضای هیات علمی گروه پژوهشی مدیریت و همچنین اهالی علوم انسانی تبریک عرض می‌کنیم.

کلید واژه ها: #پژوهشگاه#مدیریت#علوم انسانی #دکتر_الهام_ابراهیمی #گروه_پژوهشی_مدیریت