دیدار معاون محترم پژوهشی پژوهشگاه با اعضای هیأت علمی پژوهشکده دانشنامه‌نگاری

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۲ کد : ۲۴۵۲۲ جدیدترین خبرها
دیدار معاون محترم پژوهشی پژوهشگاه با اعضای هیأت علمی پژوهشکده دانشنامه‌نگاری در پنجمین جلسه شورای پژوهشی پژوهشگاه در سال ۱۴۰۲

برگزاری پنجمین شورای پژوهشی پژوهشکده در سال 1402 با حضور جناب آقای دکتر یحیی فوزی معاون محترم پژوهشی پژوهشگاه:

پنجمین شورای پژوهشی پژوهشکده دانشنامه‌نگاری با حضور معاون محترم پژوهشی و اعضای محترم هیأت علمی در 20 آبان‌ماه 1402 در سالن جلسات پژوهشکده دانشنامه‌نگاری برگزار شد.

در این جلسه در خصوص همسوسازی پژوهش در دانشنامه‌نگاری با محورهای پژوهشی مصوب پژوهشگاه بحث و گفتگو شد و در نتیجه دو محور از محورهای پژوهشی مصوب بیشتر از بقیه با فعالیت‌های پژوهشکده همسو هستند که عبارتند از:

1. هویت ایرانی
  2.  سیر تحول دانش در ایران

در ادامه در خصوص ارائه طرح و فعالیت‌های علمی هر کدام از اعضای هیأت علمی متناسب با رشته و تخصص خود بحث و گفتگو شد و پیشنهاد گردید جلسات گفتگوی بیشتری با ریاست محترم پژوهشگاه و معاون محترم پژوهشی برگزار شود.

کلید واژه ها: گزارش جلسه شورای پژوهشی