برگزاری دوره آموزشی « درسگفتار: نشانه‌شناسی شناختی»

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۰ کد : ۲۱۰۰۷ خبر و اطلاعیه جدیدترین خبرها
برگزاری دوره آموزشی « درسگفتار: نشانه‌شناسی شناختی»

دوره آموزشی « درسگفتار: نشانه‌شناسی شناختی» با تدریس دکتر آزیتا افراشی و همکاری  پژوهشکده دانشنامه نگاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و انجمن زبان شناسی در تاریخ 25 خرداد ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

نشانه‌شناسی شناختی از حوزه‌های جدید پژوهشی به شمار می‌آید که ارتباط نزدیکی با زبان‌شناسی شناختی دارد.

در این درسگفتار، پس از پرداختن به پیشینه شکل‌گیری نشانه‌شناسی شناختی به این موضوع پرداخته می‌شود که نسبت نشانه‌شناسی شناختی با علم شناخت و زبان‌شناسی شناختی چیست؟ نسبت نشانه شناسی شناختی با رویکردهای دیگر نشانه شناسی چیست؟ و نشانه‌شناسی شناختی چگونه کاربرد می‌یابد؟ در تبیین مبانی نشانه شناسی شناختی از نمونه‌های متفاوت زبانی و هنرها استفاده می‌گردد.

سرفصل‌ها و محتوای دوره آموزشی:

پیشینه و تبیین مفاهیم نظری به کمک نمونه

تحلیل نمونه‌ها و نتیجه‌گیری

با هدف افزایش دانش نظری در حوزه نشانه شناسی شناختی و ارتباط آن با علم شناخت و زبان شناسی شناختی

و ارتقای مهارت عملی تحلیل شواهد