گاهی با تشویق و راهنمایی یک بسیجی، مسیر زندگی جگرگوشه مردم تغییر می‌کند
دکتر زلفی‌گل در نشست فرماندهان و اعضای شورای فرماندهی بسیج کارکنان دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی:

گاهی با تشویق و راهنمایی یک بسیجی، مسیر زندگی جگرگوشه مردم تغییر می‌کند گالری

مردم عزیز ما قدردان بسیجیان هستند و می‌دانند بسیجیان در صف اول دفاع از ناموس و خاک کشور هستند و شما عزیزان «امتحان‌پس‌داده» هستید/ ما باید فرزندان مردم را مثل فرزندان خودمان ببینیم و با خدای خودمان عهد کنیم که بتوانیم برای آنها مشوق و راهنمای خوبی باشیم. گاهی با تشویق و راهنمایی شما می‌تواند مسیر زندگی جگرگوشه مردم تغییر کند./ بزرگترین سرمایه یک کشور، فرهنگ آن کشور است و اگر فرهنگ تغییر کند، «فکر» مردم و در ادامه رفتار و گفتار مردم تغییر می‌کند.

دکتر قدیری ابیانه: یکی از مشکلات کشور، تصور غلط از ارقام درآمدها و اختلاس‌هاست

مثلاً خبر می‌دهند که یک معدن طلای ۱۰ میلیون تنی در سیستان‌وبلوجستان کشف شد اما مردم این را نمی‌دانند که از هر تُن معدن طلا فقط یک گرم طلا استخراج می‌شود. ما در کشورمان سالی ۲تُن طلا استخراج می‌کنیم که به هر ۴۰ نفر در سال یک گرم می‌رسد تازه باید هزینه‌هایش را هم کم کنید.// اگر به‌فرض امام علی(ع) هم رئیس جمهور شود، اما مردم به وظیفه‌ی خود عمل نکنند، مشکلات درست نمی‌شود که در نهج‌البلاغه هم بارها به نقش مردم در انجام وظایف‌شان اشاره شده است.

ادامه مطلب
در اولین سالگرد شهادت حاج قاسم مطرح شد:

سادات‌حسینی: باید بتوانیم سیره و جهت فکری حاج قاسم را بهتر تشخیص بدهیم

فرهیختگان، دانشجویان، استادان و پژوهشگران باید بتوانیم سیره و جهت فکری حاج قاسم را بهتر تشخیص بدهیم. البته هرکس که می‌خواهد خودش را در مسیر حاج قاسم نشان دهد ارزشمند است، اما باید در «عمل» بتوانیم با بهره‌گیری از مکتب فاطمی آن خاتون مجاهدت، مقاومت و خاتون شهادت که فرزندان خودش را در طول تاریخ تربیت کرد، عمل کنیم و گام برداریم/ شهید سلیمانی از نوجوانی و جوانی با مردم و مشکلات آنها آشنایی داشت و «مردمی بودن» از خصایص حاج قاسم از نوجوانی است/ سه خصیصه‌ی شهید سلیمانی؛ اخلاص، بصیرت در تفکر و ولایی بودن اوست.

سردار کریم‌پور: باید مواظب باشیم مردم دچار بی‌بصیرتی نشوند

سردار کریم‌پور در خاتمه و جمع‌بندی سخنان خود گفت: آن چیزی که عامل فتنه بود این بود که، همه‌ی دشمنان و استکبار جهانی از قدرت ایران مطلع شده بودند و می‌خواستند جمهوری اسلامی ایران را از بین ببرند اما حماسه‌ی ۹ دی و حضور مردم پشت سر امام‌شان باعث شد، آنها شکست بخورند و این روز تاریخی ثبت شود.