مصوبات اولین نشست از دوره چهارم هیات امنا پژوهشگاه

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۱ کد : ۱۶۹۹۱ مهم ترین اخبار
مصوبات اولین نشست از دوره چهارم هیات امنا پژوهشگاه

نخستین نشست دوره چهارم هیات امنای پژوهشگاه روز ۲۲خرداد ماه ۱۳۹۷با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دفتر ایشان برگزار شد.

در ابتدای نشست، دکتر قبادی رئیس پژوهشگاه و دبیر هیأت امنا،  ضمن خیر مقدم به اعضای جدید هیات امنای پژوهشگاه از زحمات و همفکری اعضای سابق این هیات تشکر و قدردانی کرد و درگذشت استاد بزرگ فلسفه و روحانی عالیقدر آیت الله دکتر احمد احمدی را به جامعه علمی کشور تسلیت گفت و برای ایشان از درگاه الهی، مغفرت و برای بازماندگان صبر جمیل آرزو کرد.

در ادامه گزارش­هایی از پایش برنامه توسعه راهبردی پژوهشگاه و مراحل پیشرفت طرح جامع اعتلای علوم انسانی و سایر طرح­های کارفرمایی پژوهشگاه ارائه شد که اعضای هیات امنا ضمن قدردانی از فعالیت­های صورت گرفته، نکاتی را به منظور افزایش بازدهی طرح­ها مطرح کردند.

در ادامه جلسه، دستور­ها مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از تایید نهایی جهت اجرا به پژوهشگاه ابلاغ شود.