پنجمین نشست از دوره سوم هیأت امناء پژوهشگاه روز شنبه مورخ ۱۳۹۵/۳/۲۲ در دفتر وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

۰۸ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۲ کد : ۱۳۹۵۴ خبر
«برگزاری نشست هیأت امناء پژوهشگاه»

در ابتدای این جلسه که با حضور اعضای حقیقی و حقوقی هیأت امناء برگزار شد، گزارشی از اجرای" برنامه توسعه راهبردی پژوهشگاه در سال ۱۳۹۴" و همچنین گزارش پیشرفت اجرای "طرح جامع اعتلا و ساماندهی علوم انسانی"  ارائه گردید، که اعضا ضمن تقدیر از اهتمام پژوهشگاه به برنامه محوری و تلاش جهت مشارکت موثر در مسائل جامعه و کاربردی سازی علوم انسانی، نکاتی را در جهت بهبود و ارتقای سطح فعالیت های پژوهشگاه بیان کردند.
در ادامه، دستور جلسات پیشنهادی مطرح شد که پس از بحث و بررسی اعضا، تصمیم مقتضی درباره آنها اخذ شد.
لازم به ذکر است هیأت امناء پژوهشگاه معمولاً سالانه ۲ جلسه به ریاست وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می کند و ضمن پایش فرایند ها و فعالیت های پژوهشگاه، راهبردهای پژوهشی و اجرایی این نهاد را تدوین می کند.
آقایان دکتر: حجه الاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحی مقدم، محمد آقا نهاوندیان، محمد جعفر حبیب زاده، ابراهیم عزیزی، بهزاد قره یاضی، احمد مسجد جامعی و خانم دکتر فاطمه طباطبائی اعضای حقیقی هیأت امناء پژوهشگاه هستند و آقایان دکتر: محمد فرهادی، سید ضیاء هاشمی، عبدالرضا باقری، حسینعلی قبادی و سعید رضایی اعضای حقوقی این هیأت را تشکیل می دهند.

فایل های ضمیمه