برگزاری کارگاه آموزشی دکتر الهام ابراهیمی با عنوان آشنایی با طرح های پژوهش نظریه پردازی داده بنیاد

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۳ کد : ۲۲۷۹۴ مهمترین خبر و اطلاعیه
دوره آموزشی «کارگاه آشنایی با طرح های پژوهش نظریه پردازی داده بنیاد» توسط عضو هیات علمی گروه پژوهشی مدیریت، در تاریخ ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۱ بصورت مجازی برگزار می‌شود.

آشنایی با روش‌های تحقیق کیفی در گرایش‌های مختلف علوم انسانی و اجتماعی، از جمله الزامات تدوین طرح‌های پژوهشی در قالب پایان‌نامه، مقاله، پروژه کاربردی و نظایر آن است. از سوی دیگر، روش‌های تحقیق کیفی، از تعدد و تکثر نسبتاً زیادی برخوردارند و انتخاب روش تحقیق متناسب با موضوع، زمینه و بافتار و نیز استراتژی پژوهش، از الزامات اولیه انجام طرح‌های پژوهشی است. در این دوره، ضمن آشنایی کلی با انواع روش‌های تحقیق کیفی، نظریه‌پردازی داده‌بنیاد (گراندد تئوری) به صورت تفصیلی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

تفاوت ماهوی رویکردهای مختلف (نظام‌مند، کلاسیک، سازاگرا، تحلیل موقعیتی) نظریه‌پردازی داده‌بنیاد، ترجیحات پژوهشگر در انتخاب رویکرد و مراحل انجام هریک با ذکر مثال‌ از جمله مواردی است که در این کارگاه آموزشی مورد بررسی قرار می‌گیرند. انواع کدگذاری داده‌ها، نمونه‌گیری نظری، یادنوشت‌نگاری و کارکردهای آن، سه‌سویگی و انواع آن، دیگر مباحث طرح شده در کارگاه هستند.

به علاوه، نرم‌افزارهای مرتبط با انجام تحقیقات کیفی به صورت کلی معرفی شده و قابلیت‌های آن‌ها برای پژوهشگران تشریح می‌شود.

سرفصل‌ها و محتوای دوره آموزشی:

آشنایی با روش‌های تحقیق کیفی با تأکید بر نظریه‌پردازی داده‌بنیاد

آشنایی با رویکردهای مختلف نظریه‌پردازی داده‌بنیاد

با هدف افزایش دانش نظری و آشنایی با روش‌های تحقیق کیفی با تأکید بر گراندد تئوری (نظریه برخاسته از داده‌ها)

و ارتقای مهارت عملی در تحلیل داده‌های کیفی در عمل با ارائه مثال‌های مرتبط

شرکت در این دوره برای چه کسانی مفید است؟

شرکت در این دوره برای دانشجویان و پژوهشگران روش‌های تحقیق کیفی  و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

مدت زمان دوره : 6 ساعت ( 2 جلسه 3 ساعته ) 6 روز

زمان برگزاری: روزهای چهارشنبه و پنج شنبه، ساعت 16 تا 19      تاریخ  برگزاری: 16 و17 شهریور 1401

با ارائه گواهینامه معتبر و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ارزش علمی و اداری و قابل ترجمه

کانال سروش مرکز:     sapp.ir/tamihcs