اطلاعیه عضویت در طرح غدیر

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز عضو و یا متقاضی عضویت در طرح غدیر، خواهشمندم موارد زیر را مطالعه و بسته به شرایط خود عمل فرمایید:

1-      آندسته از دانشجویانی که قبلا عضو طرح غدیر بوده­اند و دارای چهار کارت غدیر هستند(یک کارت شناسایی عکس دار و سه کارت امانت)، خواهشمندم هرچه سریعتر نسبت به بازگرداندن کارتها به کتابخانه اقدام نمایند، پس از دریافت کارتها شخص متقاضی توسط کتابخانه در سامانه تایید خواهد شد و پس از آن دانشجویان عزیز با مراجعه به سایت طرح غدیر(saham.irandoc.ac.ir ) و ورود نام کاربری و رمز عبور(نام کاربری شماره عضویت و رمز عبور شماره شناسنامه متقاضی است) نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند.

2-      دسته دوم دانشجویانی که در سال گذشته نسبت به ثبت نام طرح غدیر به صورت کتبی و در محل کتابخانه اقدام کرده­اند، خواهشمندیم برای دریافت کارت عضویت خود به کتابخانه مراجعه کنند و سپس همانند دسته اول با مراجعه به سایت طرح غدیر(saham.irandoc.ac.ir ) و ورود نام کاربری و رمز عبور(نام کاربری شماره عضویت و رمز عبور شماره شناسنامه متقاضی است) نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند.

3-      دسته سوم دانشجویانی که قبلا عضو طرح غدیر نبوده و هم اکنون متقاضی عضویت در این طرح هستند، ایندسته از دانشجویان با مراجعه به سایت طرح غدیر(saham.irandoc.ac.ir ) نسبت به ثبت نام اقدام و نام کاربری و رمز عبور دریافت می­کنند، سپس از طرف سامانه غدیر برای آنها ایمیل تایید ارسال خواهد شد که پس از کلیک بر روی لینک ارسالی توسط ایمیل دوباره وارد سامانه طرح غدیر شده و نسبت به تکمیل اطلاعات، پرداخت هزینه و آپلود عکس اقدام کنند. پس از  این مراحل اسامی این عزیزان توسط سامانه برای کتابخانه ارسال خواهد شد و پس از تایید کتابخانه برای آنها کارت صادر می شود و می توانند از کتابخانه های عضو طرح غدیر استفاده نمایند.