برگزاری کارگاه «آشنایی با فرایند جذب و تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیات علمی »

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۴۸۶۰ خبر
برگزاری کارگاه «آشنایی با فرایند جذب و تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیات علمی »

این کارگاه با حضور  نمایندگان پژوهشکده‌ها و مؤسسات وابسته به پژوهشگاه از جمله  نمایندگان موسسات:  «مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور»، «بنیاد دایره المعارف فارسی»، «پژوهشکده بیمه»، «پژوهشکده مطالعات راهبردی»، «پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات»، روز شنبه  ۳۰ بهمن ماه   ۱۳۹۵ در محل سالن فرهنگِ پژوهشگاه علوم انسانی  و مطالعات فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر زهرا پارسا پور،  رئیس دبیرخانه هیات اجرایی جذب پژوهشگاه  ضمن خیرمقدم به مهمانان،  این جلسه را فرصت مناسبی برای هماهنگی بیشتر در خصوص فرآیند بررسی پرونده‌ها  و تسریع انجام این فرایند اعلام نمود.

در این کارگاه، دکتر مژگان روشن نژاد و مریم السادات هاشمی به تشریح فرایند جذب و تبدیل وضعیت استخدامی،  پرداختنند.

برخی از موارد عنوان شده در این کارگاه عبارتند از: ساختار شورای عالی و هیات اجرایی جذب، فراخوان جذب، نحوه برگزاری کارگروه علمی  (زمان تشکیل کارگروه، وظایف کارگروه، نحوه انتخاب اعضا، تعداد اعضا)، انواع تبدیل وضعیت،  نحوه تکمیل فرم تبدیل وضعیت، نحوه تکمیل فرم خلاصه پرونده و حداقل امتیازات، شیوه ی آماده سازی و ارائه ی مستندات علمی، شیوه ی آماده سازی و ارائه ی اسکن مستندات، نحوه برگزاری کارگروه علمی تبدیل وضعیت  ( زمان تشکیل کارگروه، وظایف کارگروه، نحوه انتخاب اعضا، تعداد اعضا، فرم ها و مدارک مورد نیاز) ، نحوه برگزاری کارگروه صلاحیت عمومی (زمان برگزاری کارگروه،  وظایف کارگروه، شرایط و نحوه انتخاب اعضا، تعداد اعضا، نظارت بر کمیته، فرم ها و امتیازات، مدارک مورد نیاز)، نحوه برگزاری جلسات هیات اجرایی جذب (وظایف هیات اجرایی، نحوه انتخاب اعضا، تعداد اعضا)، استفاده از سامانه جامع نور رضوی ( ارسال پرونده).

در ادامه کارگاه، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.

فایل های ضمیمه