گزارش سفر به آلمان

سفر اعضای هیأت علمی پژوهشکده مطالعات قرآنی به آلمان

۲۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۴ کد : ۱۹۰۸۸ اخبار چند رسانه‌ای
دو تن از اعضای هیات علمی پژوهشکده مطالعات قرآنی برای شرکت در همایش دانشگاه مونستر به آلمان سفر کردند.
سفر اعضای هیأت علمی پژوهشکده مطالعات قرآنی به آلمان

در روز 16 آبان 1398،  دکتر زهرا محققیان و دکتر محمدعلی طباطبائی، از اعضای جدید پژوهشکده مطالعات قرآنی جهت شرکت در همایشی در دانشگاه مونستر به آلمان سفر کردند.

در این سفر 9 روزه، شرکت کنندگان پس از برگزاری همایش به شهرهای دیگری از جمله پادربورن، برلین و پوتسدام سفر کردند و از نزدیک با استادان برجسته حوزه مطالعات قرآنی از جمله دکتر مهند خورشیده (رییس همایش)، پروفسور کلاوس فون اشتوش بود، پروفسور لگنهوزن دیدار و گفت‌وگوهای علمی داشتند.

اعضای هیأت علمی پژوهشگاه در شهر پوتسدام در بازدید از مرکز مطالعاتی پروژه کورپوس کورانیکوم، با رییس پروژه، دکتر میشائیل مارکس و  تیم پژوهشگران این مرکز گفت‌وگو کردند و از نزدیک با روند این پروژه از دوره پیشااسلام تا زمان صدراسلام و پس از آن (که به‌طور ویژه روی نسخه‌های خطی قرآن تمرکز و اشتهار دارد) آشنا شدند.

لینک دانلود فایل