بازدید کارکنان و دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از موزهٔ جواهرات

۱۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۵:۰۳ کد : ۹۳۳۲ آرشیو اخبار

دانشجویان و کارکنان پژوهشگاه با هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه، روز دوشنبه 13 بهمن 1393، از موزهٔ جواهرات بازدید کردند.

در این بازدید، دانشجویان و همکاران با گنجینهٔ بی‌مانند خزانهٔ جواهرات ملی که مجموعه‌ای از گرانبهاترین جواهرات جهان است و طی قرون متمادی بدین صورت گردهم آمده، آشنا شدند.

در این موزه، جواهراتی به نمایش درآمده که هر قطعه از آن‌ها، گویای بخشی از تاریخ پر فراز و نشیب ملت بزرگ ایران و مبین ذوق و خلاقیت‌های هنری مردم این مرز و بوم و بیانگر خاطرات تلخ و شیرین شکست‌ها و پیروزی‌هاست.

پیشینهٔ جواهرات ملی ایران به دورهٔ صفویه بازمی‌گردد که پایهٔ گنجینه دولت یعنی مجموعه‌های جدا از اموال شخصی پادشاهان گذشته است.

گنجینهٔ بی‌مانند «خزانه جواهرات» در سال 1334 ساخته شد و با تأسیس بانک مرکزی ایران در سال 1339، جواهرات به این بانک سپرده شد و اکنون نیز در صیانت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است.

فایل های ضمیمه