گزارش سفر هیأت اعزامی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به قزاقستان

۲۸ دی ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۲ کد : ۹۲۳۷ آرشیو اخبار
گزارش  سفر هیأت اعزامی  از  پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی  به  قزاقستان

راز ماندگاری فرهنگ‌ها را گفتگو و تعاملات فرهنگی می‌تواند فراهم نماید ، و سهم علوم در فرهنگ‌سازی بیش از هر مؤلفه دیگری می‌تواند در این تعاملات اثر بخش باشد . چه بسا توسعه ارتباطات در جهان امروز و به کار‌گیری فضای مجازی برای آن به همین دلیل تحقق یافته باشد تا جائی که بحث از دهکده واحد جهانی و تعاملات فرهنگی به عنوان تنها راه رسیدن به توسعه پایدار ذکر می‌شود . در همین رابطه و در اجرای بهره‌مندی از آراء و اندیشه‌های حوزه علوم انسانی و در اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و در پی دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات جهت حضور اعضایی از پژوهشگاه در برنامه‌های تنظیم شده توسط رایزنی فرهنگی ایران در قزاقستان در هفته زبان فارسی در دانشگاه‌های کشور قزاقستان، هیأتی از پژوهشگاه مرکب از 3 نفر از اعضاء هیأت علمی به این کشور سفر کردند که عبارت بودند از :

1. سرکار خانم دکتر اشرف بروجردی عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم اجتماعی و معاون فرهنگی – اجتماعی پژوهشگاه
  2. جناب آقای دکتر سید بیوک محمدی عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم اجتماعی
  3. جناب آقای دکتر سیروس نصر الله زاده عضو هیأت علمی پژوهشکده زبان‌شناسی

اهداف سفر :

1. توسعه ارتباطات علمی – فرهنگی با مراکز علمی قزاقستان
  2. ایجاد زمینه برقراری تفاهمنامه جهت انجام کار مطالعاتی مشترک و برگزاری دوره‌های آموزشی
  3. انتقال زبان و ادب فارسی به کشور قزاقستان از خلال تعامل علمی – فرهنگی با دانشگاه‌های کشورهای منطقه

جهت مطالعه متن کامل گزارش اینجا را کلیک کنید!

فایل های ضمیمه