تجلیل از دانشجویان پژوهشگاه به‌مناسبت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۲ کد : ۲۱۶۷۳ اخبار مدیریت فرهنگی مهمترین اخبار فرهنگی
به همت معاونت کاربردی‌سازی علوم انسانی و فرهنگی پژوهشگاه به‌مناسبت گرامی‌داشت روز دانشجو، مراسمی در روز سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ با حضور جمعی از دانشجویان، برگزار شد.
تجلیل از دانشجویان پژوهشگاه به‌مناسبت روز دانشجو

در این مراسم، معاون محترم کاربردی سازی علوم انسانی و فرهنگی جناب آقای دکتر سید رضا حسینی ومشاور محترم ریئس پژوهشگاه جناب آقای دکتر محمود جنیدی، مدیر محترم تحصیلات تکمیلی جناب آقای دکتر روح الله کریمی، سرکار خانم دکتر بهاره نصیری مدیر محترم برنامه ریزی فرهنگی  و معاون محترم فرهنگی جناب آقای صابر در جمع دانشجویان حضور یافته و ضمن تبریک به دانشجویان پژوهشگاه  و تقدیر ازکارمندان تحصیلات تکمیلی با گل و شیرینی موارد زیر مورد توجه قرار گرفت:

• دعوت به شرکت دانشجویان در کارگاه‌هایی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌گردد.
  •  دانشجویانی که تخصص در موضوعی ویژه دارند می‌توانند پیشنهاد برگزاری کارگاه را به بخش تحصیلات تکمیلی ارائه دهند.
  • استفاده حضوری دانشجویانی که واحد پایان نامه و رساله دارند از کتابخانه، با دریافت گواهی از مدیریت تحصیلات تکمیلی.
  • اطلاع رسانی در خصوص فراخوان بیست و نهمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و فراخوان بیستمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال که از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی مطرح شده است. (جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت مدیریت امور فرهنگی رجوع نمایید.)
  • همچنین مقرر شد،  در صورت نیاز دانشجویان به مشاوره، به اتاق 137 مدیر محترم برنامه‌ریزی فرهنگی خانم دکتر نصیری مراجعه کنند.