بازدید دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از فعالیت‌های رسانه ای شبکه های خبری برون مرزی

۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۴ کد : ۱۶۲۱۰ اخبار مدیریت فرهنگی

باسمه تعالی

دانشجویان رشته مدیریت رسانه پژوهشکده مطالعات فرهنگی و علوم ارتباطات پژوهشگاه تحت راهنمایی استاد درس مدیریت رسانه، جناب آقای دکتر بصیریان، از فعالیت های خبری و رسانه ای شبکه های پرس تی وی و هیسپان‌تی‌وی بازدید کردند.

این دانشجویان در روز سه شنبه هفته گذشته مورخ 21 آذرماه در محل ساختمان شبکه های خبری برون مرزی و بین المللی "پرس تی وی" و "هیسپان تی وی" حضور یافته و از نزدیک شاهد فعالیت ها و فرایندهای رسانه ای و تهیه خبر در این دو شبکه برون مرزی قرار گرفتند.

دانشجویان با حضور در محل تحریریه خبر و سایت اینترنتی شبکه هیسپان تی وی و نیز در محل تحریریه خبر، سایت و استودیو پخش اخبار شبکه پرس تی وی شاهد فعالیت های خبری، تهیه و تنظیم اخبار، نحوه همکاری خبرنگاران داخلی و خارجی برون مرزی، پخش زنده (Live) و چگونگی قرار گرفتن خبر بر خروجی تلویزیونی و سایت اینترنتی قرار گرفتند.

در ادامه، دانشجویان پرسش های خود را مطرح کردند و کارشناسان محترم خبری با توضیحات خود به سوالات آنان پاسخ دادند.

امید است اینچنین بازدیدها و فعالیت های علمی دانشجویان ادامه یافته و مستمر باشند.

گزارش تصویری این بازدید: