نشست «ورای مقاومت: چالش جنسیت در روایت های زنان ایرانی» برگزار می شود

۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۵۵۳۵ اخبار مدیریت فرهنگی
نشست «ورای مقاومت: چالش جنسیت در روایت های زنان ایرانی» برگزار می شود

به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی هفتمین نشست رساله های علوم انسانی و نیازهای جامعه، با ارائه رساله دکتری دکتر نفیسه شریفی با عنوان « ورای مقاومت: چالش جنسیت در روایت های زنان ایرانی » برگزار خواهد شد.

دکتر نفیسه شریفی که دانش آموخته رشته جامعه شناسی از دانشگاه تهران است، پژوهشگر مطالعات زنان و همینطور سیاستگذاری های جنسیتی در کشورهای اسلامی است. او دکترای خود را در سال 2016 در رشته مطالعات جنسیت از مرکز مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن دریافت کرده است و کتاب او با عنوان «بدن ها و سکسوالیته در ایران» به زودی توسط انتشارات پالگرو منتشر خواهد شد.
او هم اینک به عنوان پژوهشگر و استاد مدعو در برخی دانشگاه های کشور به فعالیت علمی مشغول است و در این سخنرانی از استدلال اصلی و فرآیند نگارش رساله اش می گوید. این نشست از ساعت 14 الی 16 روز دوشنبه 13شهریور ماه در سالن اندیشه پژوهشگاه برگزار خواهد شد و ورود برای عموم آزاد است.

فایل های ضمیمه