نشست کتاب‌خوان تخصصی "مطالعات قرآنی "برگزار شد /بازتاب رسانه ای

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۰ کد : ۱۳۵۱۰ آرشیو اخبار
نشست کتاب‌خوان تخصصی "مطالعات قرآنی "برگزار شد /بازتاب رسانه ای

با همکاری معاونت فرهنگی ـ اجتماعی پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد؛

نشست کتاب‌خوان تخصصی "مطالعات قرآنی "

با همکاری معاونت فرهنگی ـ اجتماعی پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی نشست کتاب‌خوان تخصصی مطالعات قرآنی برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، نشست کتاب‌خوان تخصصی «مطالعات قرآنی» در روز دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت با همکاری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و با حضور دکتر فروغ پارسا (رئیس پژوهشگاه حکمت معاصر) ، دکتر مریم قبادی (استاد دانشگاه)، دکتر جعفر نکونام (عضو هیأت علمی دانشگاه)، دکتر محمد اله‌یاری فومنی (معاون توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهاد)، اسماعیل جانعلی‌پور (مدیرکل امور فرهنگی نهاد)، اصحاب رسانه و جمعی از علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی ایران برگزار کرد.

در این نشست دکتر مریم قبادی (دکترای علوم قرآنی و استاد دانشگاه)، دو عنوان از کتاب‌های تألیفی خود با نام‌های «تفسیر فرات کوفی بازشناسی میراث کهن شیعه» و «تفسیر توصیفی علوم و حدیث» را به حاضرین معرفی کرد .

سپس کتاب «تفسیر شیعی و تحولات تاریخی ایران » نوشته دکتر فروغ پارسا (رئیس پژوهشکده حکمت معاصر)، توسط این استاد دانشگاه با مخاطبین به ‌اشتراک گذاشته شد .

در پایان نیز کتاب «درآمدی بر معناشناسی قرآن (روش تحقیق با تاکید بر علوم انسانی)» تألیف دکتر جعفر نکونام (دکترای علوم قرآنی و عضو هیأت علمی دانشگاه) به علاقه‌مندان این حوزه معرفی شد.

نشست‌های تخصصی کتاب‌خوان از سلسله نشست‌هایی است که نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در سال 1395 به عنوان «سال خواندن» با هدف اشاعه آگاهی‌های تخصصی و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در موضوعات مختلف برگزار می‌کند، پیش از این نشست‌های تخصصی کتاب‌خوان در موضوعاتی همچون «شعر» و «اقتصاد مقاومتی» برگزار شده است .

نشست کتاب‌خوان تخصصی «مطالعات قرآنی»

نشست کتاب‌خوان تخصصی «مطالعات قرآنی» در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی ایران با حضور علاقه مندان به کتب قرآنی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ نشست کتاب‌خوان تخصصی «مطالعات قرآنی» از ساعت 14 امروز با همکاری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و معاونت فرهنگی - اجتماعی پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی آغاز شد و جمعی از علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی کتاب هایی در خصوص مطالعات قرآنی خوانده و برای کتاب دوستان معرفی کردند.

نشست‌های تخصصی کتاب‌خوان از سلسله نشست‌هایی است که نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در سال 1395 به عنوان «سال خواندن» با هدف اشاعه آگاهی‌های تخصصی و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در موضوعات مختلف برگزار می‌کند، پیش از این نشست‌های تخصصی کتاب‌خوان در موضوعاتی همچون «شعر» و «اقتصاد مقاومتی» برگزار شده بود.

عموم علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی می توانند در این سلسله نشست ها حضور یابند.

نشست کتاب‌خوان تخصصی «مطالعات قرآنی »

نشست کتاب‌خوان تخصصی «مطالعات قرآنی» با حضور جمعی از پژوهشگران و علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی در در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی ایران برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، نشست کتاب‌خوان تخصصی «مطالعات قرآنی» امروز دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت با همکاری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و معاونت فرهنگی - اجتماعی پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی و با حضور دکتر فروغ پارسا (رئیس پژوهشگاه حکمت معاصر ) ، دکتر مریم قبادی (استاد دانشگاه)، دکتر جعفر نکونام (عضو هیأت علمی دانشگاه)، دکتر محمد اله‌یاری فومنی (معاون توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهاد)، اسماعیل جانعلی‌پور (مدیرکل امور فرهنگی نهاد)، اصحاب رسانه و جمعی از علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی ایران برگزار ‌شد .

و در نهایت نیز کتاب «درآمدی بر معناشناسی قرآن (روش تحقیق با تاکید بر علوم انسانی)» تألیف دکتر جعفر نکونام (دکترای علوم قرآنی و عضو هیأت علمی دانشگاه) به علاقه‌مندان این حوزه معرفی شد .

فایل های ضمیمه