کارگاه آشنایی با نحوه استفاده ار پایگاه داده های اطلس فرهنگی و اجتماعی

۲۸ آذر ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۲۴۷۹ آرشیو اخبار
کارگاه آشنایی با نحوه استفاده ار پایگاه داده های اطلس فرهنگی و اجتماعی

دوره آموزشی :  کارگاه آشنایی با نحوه استفاده ار پایگاه داده های اطلس فرهنگی و اجتماعی

معاونت فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دوره آموزشی « کارگاه آشنایی با نحوه استفاده ار پایگاه داده های اطلس فرهنگی و اجتماعی » را برگزار می‌ نماید.

با توجه به راه اندازی پایگاه داده های اطلس فرهنگی اجتماعی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، اقدام به برگزاری کارگاه برای آشنایی با نحوه استفاده و چگونگی درخواست اطلاعات از این پایگاه را در دستور این معاونت قرار دادیم. این کارگاه پژوهشگران را با محتوی و شکل ساختاری پایگاه آشنا کرده و نحوه و شیوه استفاده را بهینه خواهد کرد.

مدرس این کارگاه سرکار خانم وطن پرست است.

مدت زمان دوره : 2 ساعت (1 جلسه دو ساعته)

ساعت برگزاری : 12-10

روز برگزاری : یکشنبه

تاریخ برگزاری دوره :  29 آذر ماه 94

به شرکت کنندگان گواهی­نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی­نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می­باشد.

هزینه ثبت نام: 300000 ریال

دانشجویان و اعضای هیات علمی : 100000ریال

ثبت نام گروهی شامل تخفیف می­باشد.

شماره حساب: 5892101144648256

بانک سپه شعبه آ اس پ / به نام حبیب صحرائی خامسلو

ارائه اصل رسید پرداخت  بانکی الزامی است.

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

برای مشاوره و ثبت نام، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485 و 88608984 سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز : @ workshopihcs

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی
  3. کپی کارت ملی
  4. کپی مدرک برای استفاده از تخفیف

پوستر کارگاه در بخش فایل های ضمیمه قابل مشاهده می باشد.

فایل های ضمیمه