اطلاعیه خرید بلیط استخر(مجموعه فرهنگی ورزشی مروارید)

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۹:۵۶ کد : ۷۵۱۱ اخبار معاونت
 اطلاعیه خرید بلیط استخر(مجموعه فرهنگی ورزشی مروارید)

بدینوسیله به اطلاع کلیه همکاران محترم میرساند، پژوهشگاه درنظر دارد تعدادی بلیط استخر از دانشگاه تربیت مدرس که قیمت آن 12000 تومان است را به قیمت 4000 تومان خریداری کند. که از این مبلغ، به ازاء هر بلیط، 50% راپژوهشگاه و 50% را متقاضیان پرداخت خواهند کرد.(تعداد درخواست نامحدود است و زمان استفاده از آن تا پایان شهریور93 میباشد و مبلغ مربوطه نقدا" دریافت میشود). لذا خواهشمندیم، متقاضیان هرچه سریعتر جهت تهیه بلیط از طریق واحد رفاه کارکنان پژوهشگاه اقدام به ثبت نام نمایند. مهلت ثبت نام تا ظهر روز 13 اردیبهشت 93 میباشد. ضمنا" از همکاران تقاضا می کنیم با توجه به محدودیت زمان، به بقیه همکارانی که مرخصی هستنداطلاع دهند.

زمانهای استفاده از استخر:

1.بانوان همه روزه + 5شنبه و جمعه، از ساعت -/9 صبح الی -/13 بعداز ظهر (استخر، سونا، جکوزی)

2.آقایان همه روزه از ساعت -/6 صبح الی -/8 صبح، 30/18 بعدازظهر الی -/22.(استخر، سونا، جکوزی)

آدرس مجموعه ورزشی مروارید:

خیابان امیرآباد-بلوار فاطمی غربی-خیابان اعتمادزاده-تلفن:66583005

فایل های ضمیمه