گزارش سفر به روسیه

سفر رئیس پژوهشکده دانشنامه‌نگاری به روسیه

۲۳ دی ۱۳۹۸ | ۰۲:۰۷ کد : ۱۹۰۶۱ اخبار
دکتر احمد پاکتچی، رییس پژوهشکده دانشنامه نگاری به دعوت سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در روسیه به این کشور سفر کرد.

در این دیدار که در روزهای 19 و 20 آذر 1398 انجام گرفت، رییس پژوهشکده دانشنامه نگاری با دکتر مهدی سنایی سفیر محترم کشورمان در مسکو، دکتر آرتم آندریف مدیر مرکز مطالعات جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی سنت پترزبورگ و دکتر سرگی آندریوشین معاون امور بین‌الملل رئیس دانشگاه دولتی سنت پترزبورگ و شمار بسیاری از ایران شناسان روسی دیدار کرد.

مهم‌ترین موضوع دیدارها مذاکره در زمینه تدوین دانشنامه میراث مشترک ایران و روسیه بود که در راستای فعالیت‌های پژوهشکده دانشنامه‌نگاری در جهت تدوین دانشنامه‌های منطقه‌ای در دستور کار این پژوهشکده است.
   دکتر پاکتچی هم‌چنین با حضور در پنجمین همایش استادان زبان فارسی و ایرانشناسی روسیه که به همت سفارت ایران در این کشور برگزار شد و در آن بسیاری از شخصیت‌های برجسته از دانشگاه‌های مختلف روسیه در زمینه ایرانشناسی حضور داشتند، سخنرانی خود را با عنوان «جریان‌های نوین در ایرانشناسی ایرانی» به زبان روسی ایراد کرد.

گفتنی است پژوهشگاه علوم انسانی در مهرماه گذشته، نخستین دوره ایرانشناسی را برای شماری از استادان جوان روسی برگزار کرد.