«ارائه راهکارها و تجربیات دانشگاههای تونس در ارتقاء ارتباطات دانشگاهی بین المللی»

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۸۱۲۰ اخبار چند رسانه‌ای

نشست ارائه راهکارها و تجربیات دانشگاههای تونس در روز یکشنبه مورخ 8 اردیبهشت 1398 در دانشگاه الزهرا برگزار شد. در این کارگاه رؤسای دو دانشگاه منوبه و قرطاج و نیز معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه منوبه و مدیر بخش همکاریهای علمی  دانشگاه منوبه در مورد دانشگاههای خود و نیز روابط بین المللی این دانشگاهها با سایر دانشگاههای جهان سخنرانی کردند.
این دو دانشگاه در چارچوب پروژه اراسموس پروژه های مشترک با اتحادیه اروپا، به ویژه کشور فرانسه، هچنین همکاری با کشورهایی در آمریکای لاتین، آسیا، عراق و جنوب –جنوب برقرار کرده است. دانشگاه الزهرا و همچنین پژوهشگاه با دانشگاه منوبه تفاهم نامه انعقاد کرده است. در این نشست نماینده پژوهشگاه نیز حضور داشت.