دیدار ازپارک علوم و فناوری های نرم دانشگاه علم و فرهنگ

۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۹۲۷۱ خبر و اطلاعیه رویدادها
دیدار ازپارک علوم و فناوری های نرم دانشگاه علم و فرهنگ

حاضرین: آقای دکتر نادر سیدکلالی، مدیر مرکز نوآوری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

آقای مهندس مهدی عباسی، معاون فناوری پارک علوم و فناوری های نرم دانشگاه علم و فرهنگ

سرکار خانم سروندی، کارشناس مسئول مرکز نوآوری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

مورخ 30/11/1398

در این دیدار جناب دکتر سید کلالی به معرفی مرکز نوآوری پژوهشگاه علوم انسانی پرداختند و متقابلا با بخشهایی از پارک علم و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ آشنا شدند.

آقای مهندس عباسی پیشنهاد دادند که مرکز نوآوری پژوهشگاه با پارک علم و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ همکاری کند. دکتر سیدکلالی از همکاری استقبال کردند و اشاره کردند با حفظ استقلال می توان همکاری کرد و تجربیات را انتقال داد.

در پایان از پارک بازدید شد و با نمایندگان برخی از شرکت های مستقر و تیم های استارتاپی به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.