کتابخانه مرکز تحقیقات امام علی(ع)

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۹ کد : ۲۳۳۵۰ کتابخانه مرکز تحقیقات امام علی(ع)
کتابخانه تخصصی امام علی(ع):
کتابخانه مرکز تحقیقات امام علی(ع)

کتابخانه تخصصی امام علی(ع):

کتابخانه تخصصی امام علی علیه السلام با بیش از 6500 جلد در 2300موضوع مرتبط با مباحث امام علی(ع)  از سال 1384فعالیت خود  را آغاز نموده است و کاربران می توانند  بر اساس آیین نامه کتابخانه از کتابهای آن بهره مند گردند. کتاب های این کتابخانه  به زبان های عربی, انگلیسی, اردو, روسی, چینی, فرانسوی و ژاپنی و... است.

کتب مرجع، کتب نادر و سی دی های صوتی و تصویری در بخشی از این کتابخانه نگهداری می شوند.

9 - شناسائی و گردآوری پایان نامه ها ی مرتبط با امام علی علیه السلام

10 - تهیه نسخ خطی مرتبط با امام علی علیه السلام

11 - پشتیبــانی از پایان نامه های مرتبط با امام علی علیه السلام

پشتیبانی از پایان نامه های دوره کارشنــاسی ارشـــــد  و رســاله های دوره دکتــــری با عنــــاوین مربوط به امام علی(ع)پس از تصویب شورای علمی مرکز

12- برنامه های در دست اقدام:

12-1: تشکیل بانک اطلاعاتی جامع پدیدآورندگان آثار و اسناد امام علی(ع) تحت عنوان بانک اطلاعاتی امام علی (ع)پژوهان

2-12: تکمیل  و  راه اندازی بخش پایان نامه ها و رساله های دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد و دکترا در زمینه های مرتبط با مباحث امام علی(ع)

3-12: گردآوری مجموعه مقالات مربوط به امام علی (ع)

4-12: تشکیل کارگاه آموزش روش های مطالعه شخصیت و سیره امام علی(ع)

5-12: ایجاد آرشیو صوتی و تصویری در ارتباط با امام علی(ع)

اساتید، دانشجویان و علاقمندان حوزه امام علی پژوهی می توانند معرفی کتابخانه مرکز و موجودی کتاب های مرکز تحقیقات امام علی را از طریق پایگاه اطلاع رسانی کتابخانه های ایران دنبال و مطالعه کنند.