هشتمین پیش‌نشست علمی همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران برگزار می‌شود

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۲ کد : ۱۹۴۶۳ مهمترین اخبار خبر و اطلاعیه

برگزاری هشتمین پیش‌نشست علمی ‏همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران
به کوشش پژوهشکده دانشنامه‌نگاری

به‌اطلاع می‌رساند هشتمین پیش‌نشست علمی همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران؛ به کوشش پژوهشکده دانشنامه‌نگاری؛ نشست اول با موضوع: «زنان، کرونا و ابعاد انسانی- اجتماعی و فرهنگی» در روز چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه 99 از ساعت 16 الی 18 با حضور سخنرانان زیر:

• دکتر زهرا داورپناه استادیار مرکز تحقیقات زن و خانواده قم؛ با موضوع: «خانواده به‌مثابه امر بحرانی (Critical)».
  • دکتر نعمت‌ا... فاضلی استاد پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: «مسابقه یا مراقبت: رویکردی زنانه برای مواجهه با کرونا».
  • دکتر فرشته موتابی استادیار پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی؛ با موضوع: «روابط همسران در دوران کرونا».

دبیر علمی همایش: دکتر احمد پاکتچی

مدیر پنل: دکتر شکوه‌السادات حسینی (عضو هیأت علمی گروه پژوهشی مطالعات زنان)

به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط در ساعت برگزاری جلسه می‌توانند از طریق لینک زیر در این جلسه مجازی شرکت فرمایند.

ورود به جلسه مجازی

لطفاً برای بهره بردن از تمامی امکانات جلسه مجازی از مرورگرهای Google Chrome، Firefox و یا Safari استفاده نمایید.