هفتمین پیش‌نشست علمی همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران برگزار می‌شود

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۴ کد : ۱۹۴۵۰ مهمترین اخبار خبر و اطلاعیه

هفتمین پیش‌نشست علمی ‏همایش مجازی ابعاد انسانی-اجتماعی کرونا در ایران
به کوشش پژوهشکده دانشنامه نگاری

به اطلاع می‌رساند هفتمین پیش‌نشست علمی همایش ابعاد انسانی-اجتماعی کرونا در ایران؛ به کوشش پژوهشکده دانشنامه‌نگاری با موضوع: «کرونا و تربیت» در روز دوشنبه 22 اردیبهشت‌ماه 99 از ساعت 16 الی 18 با حضور سخنرانان زیر:

• دکتر خسرو باقری استاد دانشگاه تهران؛ با موضوع: «مثلث دوّار من-تو-آن: نگرش‌های تربیتی». (چکیده سخنرانی)
  • دکتر نعمت‌الله موسی‌پور استاد برنامه‌ریزی درسی دانشگاه فرهنگیان با موضوع: «دامن کشیدنِ فرهنگ‌سازی از نظام تربیتی: آثار کرونا بر درک ارزش ساختارها!». (چکیده سخنرانی)
  • دکتر محمد حسنی استاد پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با موضوع: «تربیت اخلاقی اجتماع برمبنای حساسیت اخلاقی: پادتن اجتماعی ویروس کرونا». (چکیده سخنرانی)
  • دکتر علی‌رضا صادق‌زاده قمصری استادیار دانشگاه تربیت مدرس و مدیرگروه علوم تربیتی شورای بررسی متون با موضوع: «رویداد کرونا، شاهدی آشکار بر اولویت پرداختن به وجوه عقلانی حیات طیبه در نظام تربیت اسلامی». (چکیده سخنرانی)

دبیر علمی همایش: دکتر احمد پاکتچی

مدیر پنل: دکتر علی‌رضا صادق‌زاده قمصری

به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط در ساعت برگزاری جلسه می‌توانند در این جلسه مجازی شرکت فرمایند.

لطفاً برای بهره بردن از تمامی امکانات جلسه مجازی از مرورگرهای Google Chrome، Firefox و یا Safari استفاده نمایید.

لینک دانلود فیلم همایش به‌زودی در صفحه به اشتراک گذاشته خواهد شد.