مراسم ترحیم آقای دکتر سیدمحمدکاظم نائینی عضو هیئت علمی سابق پژوهشکده

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۶ کد : ۱۹۴۳۰ مهمترین اخبار خبر و اطلاعیه

«انّا لله و انّا الیه راجعون»

سواران مرکب عشق را پایانی متصور نیست. آنان بوده‌اند، هستند و تا هماره نیز خواهند بود، چون خدایشان، خدای عشق و خدای دانش و ایمان، تا هماره هست. بزرگمردان اخلاق در نهایت عشق به تقریب او خواهند رسید و چه کسی است که بگوید مرگ پایان پرنده است. پرنده در آسمان عشق الهی رهاست.

با نهایت تأثر و تأسف فقدان اندیشمند گرانمایه جناب آقای

دکتر سیدمحمدکاظم نائینی

عضو هیئت علمی سابق پژوهشکده (بنیاد دانشنامه‌نگاری ایران) را به استحضار می‌رساند. به همین منظور مراسم یادبودی در روز شنبه مورخ 99/2/13 از ساعت 17 الی 19 به صورت مجازی از سوی پژوهشکده دانشنامه نگاری با سخنرانی آقایان: دکتر علیرضا مدقالچی، دکتر علی اصغر فانی و دکتر مسعود رضایی برگزار می‌گردد. حضور همکاران و سروران گرانقدر در این مراسم موجب تسلای خاطر بازماندگان و شادی روح آن مرحوم خواهد بود.

برای شرکت در مراسم مجازی یادبود فقط در ساعت برگزاری مراسم می‏ توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

«لینک ورود به مراسم مجازی»

لطفا برای بهره بردن از تمامی امکانات مراسم مجازی از مرورگرهای Firefox، Google Chrome و یا Safari استفاده نمایید.