اولین پیش‌نشست علمی همایش مجازی ابعاد انسانی-اجتماعی کرونا در ایران برگزار می‌شود

۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۵ کد : ۱۹۳۷۵ مهمترین اخبار خبر و اطلاعیه

برگزاری اولین پیش‌نشست علمی همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران
به کوشش پژوهشکده دانشنامه نگاری

به اطلاع می ‏رساند اولین نشست علمی پیش ‏همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران، با موضوع: «تأملات فلسفی درباره بحران کرونا» در روز چهارشنبه 27 فروردین 99 از ساعت 16 الی 18 به‏ صورت مجازی برگزار می ‏شود.

سخنرانان:

• دکتر علی‏ اصغر مصلح استاد دانشگاه علامه طباطبایی با موضوع: بحران کرونا و نسبت آن به «قدرت» و «فنّاوری».
  • دکتر حسین هوشنگی دانشیار دانشگاه امام صادق(ع) با موضوع: کرونا و بازخوانی جایگاه علوم انسانی در کلیت فرهنگ.
  • دکتر مهدی معین ‏زاده استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با موضوع: عدم را تاب آوردن.

دبیر علمی همایش: دکتر احمد پاکتچی

علاقه‏ مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط  در ساعت برگزاری جلسه می‏ توانند اقدام نمایند.

لطفا برای بهره بردن از تمامی امکانات جلسه مجازی از مرورگرهای Firefox، Google Chrome و یا Safari استفاده نمایید.

لینک دانلود فیلم همایش به زودی در صفحه به اشتراک گذاشته خواهد شد.