تاریخ ایجاد ﺳﻪشنبه, ۲۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۴ ق.ظ
تاریخ وقوع

پژوهشکده حکمت معاصر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

مدرس: دکتر بابک عالیخانی

عضو هیت علمی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

عرفان اسلامی عرصه وسیعی است که جدای از شاخه بندی های عملی و نظری، مکاتب و آرای گوناگونی را دربر می گیرد. یکی از وجوه تمایز میان مکاتب عرفان اسلامی اختلاف وحدت شهودی و وحدت وجودی هاست. آثار عین القضات همدانی به عنوان یکی از عرفای قائل به وحدت شهود منبع خوبی است تا با بررسی آن این دو مسأله و پیروان آنها شناخته شوند.

در این دوره با هدف آگاه شدن دانشجویان از تمایز بین دو مکتب شرقی و غربی در عرفان اسلامی، آشنایی با روش درست خواندن و درست فهمیدن متون عرفانی و اصلاح آراء نادرست درباره عرفان وحده‌الشهودی چند نامه از مجموعه مکتوبات عین القضات (در سه مجلّد) موضوع بحث و تدقیق قرار می‌گیرد.

سرفصل مباحث عبارت است از:

-       نامه‌های مربوط به مبحث شرور در فلسفه و عرفان

-       نامه‌های مربوط به سیر و سلوک و شرایط آن

-       نامه‌های مربوط به موضوع عشق و عرفان

-       نامه‌های مربوط به موضوع روح در عرفان

-       نامه‌های مربوط به نظریه وحدت شاهد و مشهود

ویژه دانشجویان و محققان ادبیات فارسی، ادیان و عرفان، فلسفه و حکمت اسلامی

شرکت در این دوره برای متخصصان و علاقمندان علوم انسانی و عرفان بلامانع است.

*

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبرارائه خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند و برگ ثبت نام را پس از تکمیل به همراه مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند.

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵ و ۸۸۶۰۸۹۸۴ سرکار خانم عبدالهی

هزینه ثبت نام : ۲۵۰۰۰۰۰ ریال

مدت زمان دوره : ۳۰ ساعت ( ۱۰ جلسه ..۳ساعته )

دانشجویان و اعضای هیات علمی : ۱۸۰۰۰۰۰ ریال

زمان برگزاری : روز دوشنبه ها، ساعت ۱۴ الی ۱۷

به ثبت نام گروهی تخفیف تعلق می گیرد.                                                                         تاریخ شروع : ۱۲مهر ماه ۹۵

شماره کارت: ۸۲۵۶ - ۴۴۶۴ - ۱۰۱۱ - ۵۸۹۲ ( بانک سپه به نام حبیب صحرائی خامسلو ) ارائه اصل رسید پرداخت بانکی الزامی است.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( ۶۴ غربی )- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی :  workshop.ihcs@gmail.com  کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe  سایت پژوهشگاه www.ihcs.ac.ir

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی