همایش ملی اندیشه راهبردی زن و خانواده

۲۸ مهر ۱۳۹۱ | ۲۲:۰۵ کد : ۴۵۲۹ مقالات برگزیده
همایش ملی اندیشه راهبردی زن  و خانواده
در پی برگزاری موفق و با شکوه سومین نشست اندیشه های راهبردی در محضر مقام معظم رهبری با موضوع مسائل زنان و خانواده، و در راستای تحقق منویات معظم له در خصوص گفتمان سازی در این حوزه با رویکرد دینی، مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با مشارکت مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می کند:

همایش ملی اندیشه راهبردی زن و خانواده

زمان برگزاری:
- همایش ملی: 9 بهمن 1391
- سلسله همایش های استانی (آذربایجان شرقی،یزد، خوزستان، سیستان و بلوچستان):آذر، دی 1391

محورهای اصلی مقالات:

1-   الگوی زندگی اسلامی- ایرانی در مقیاس های فردی، خانوادگی و اجتماعی
2-   عدالت جنسیتی مطالعات نظری- مطالعات کاربردی

(محورهای فوق، در استان ها با در نظر گرفتن اقتضائات استانی می باشد.)

پذیرش مقالات:
1-علاقمندان شرکت در همایش ملی می توانند مقالات علمی خود را در محورهای فوق و زیر محورهایی که در ادامه خواهد آمد تا پایان آبان ماه از طریق پست الکترونیکی اعلام شده، به دبیرخانه همایش ملی ارسال نمایند.

2-مقالات باید واجد ساختار و محتوای علمی و پژوهشی بوده، با نوآوری و رویکرد راهبردی همراه باشند.

3-پس از فرایند داوری در کمیته علمی همایش، مقالات ممتازعلاوه بر ارائه در همایش، در ویژه نامه علمی ـ پژوهشی به چاپ خواهند رسید و سایر مقالات منتخب نیز در مجموعه مقالات نشست چاپ و منتشر خواهند شد.

4- صاحبان ایده های نو علمی در محورهای اعلام شده  نیز می توانند ایده های خود را در قالب 4تا6 صفحهA4  شرح داده، آن را به دبیرخانه ملی همایش ارسال نمایند.پس از داوری علمی این آثار، ایده های برتر  در همایش معرفی و در منشورات همایش چاپ و منتشر خواهند شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری مراجعه فرمایید.

فایل های ضمیمه