مصاحبه با روسا و اعضا(گفتگو با دکتر محمد زاهدی اصل، عضو محترم گروه)

گفتگو با دکتر محمد زاهدی اصل، عضو محترم گروه

عضو گروه مدیریت شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی اظهار داشت:
شورای بررسی متون متولی اصلی نقد کتب علمی و دانشگاهی است

دکتر محمد زاهدی اصل، عضو گروه علوم اجتماعی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی در گفت و گو با پایگاه اینترنتی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی به نقش راهبردی شورا در نقد کتب علوم انسانی پرداخت.

آقای دکتر، نقش شورای بررسی متون را در حوزه نقد آثار علمی و دانشگاهی چگونه می بینید؟
به نظر اینجانب شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی متولی اصلی نقد آثار علمی و دانشگاهی بوده و سایر فعالیت های موجود در این عرصه را چندان قابل توجه نمی بینم.

راهکار شما برای تولید هر چه پربارتر کتب با رویکرد علوم انسانی بومی در حوزه علوم اجتماعی چیست؟
دقت ناشران (اعم از دانشگاهی و غیر دانشگاهی) در انتخاب کتب معتبر بسیار اهمیت دارد که قطعا یکی از متغیرهای اصلی چنین اعتباری، جایگاه علمی صاحب اثر و همچنین محتوای علمی کتاب است.

آیا شما به عنوان یکی از اساتید دانشگاهی از کیفیت تولیدات علمی کتب علوم اجتماعی رضایت دارید؟
در مواردی پاسخ من مثبت و در مواردی نیز منفی است یعنی حالت بینابینی دارد که اگر مواردی که در سوال فوق به آنها اشاره کردم مورد توجه قرار گیرد می تواند در ارتقای کیفی آثار علمی موثر واقع شود.

آیا تولیدات علمی در رشته های مختلف علوم اجتماعی در پاسخ به اولویت ها و نیازهای اصلی جامعه ایرانی تولید می شود؟
برخی از آثار با نیازها و اولویت های جامعه ما همسو بوده و برخ دیگر چندان همسویی ندارد که این موضوع نیز می تواند با دقت در انتخاب موضوع اثر و محتوای آن همراه با اعتبار علمی و تخصصی صاحب اثر اصلاح شود.

1393/8/11