مصاحبه با روسا و اعضا(گفتگو با دکتر غلامرضا آذری، عضو محترم گروه)

۲۰ مهر ۱۳۹۳ | ۱۱:۲۰ کد : ۲۲۹۵۵ اخبار

گفتگو با دکتر غلامرضا آذری، عضو محترم گروه

حوزه نقد علمی در کشور رو به تحول است

دکتر غلامرضا آذری عضو گروه علوم اجتماعی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی در گفت و گو با پایگاه اینترنتی شورا، نقش این شورا در نقد کتب دانشگاهی را بسیار مثبت، عامل نگر و برانگیزاننده دانست و افزود: حوزه نقد علمی و دانشگاهی کشور رو به تحول و گسترش است اگرچه در این راه همواره نیازمند ایجاد نهادهای مستقل هستیم.
آذری در خصوص تولید هر چه پربارتر کتاب های علوم اجتماعی با رویکرد علوم انسانی بومی به سه محور پرداخت: اول؛ تالیف و گردآوری آراء و اندیشه های داخلی و خارجی. دوم؛ تمرکز بر آثار ترجمه و دقت بخشی به متون کلاسیک و مدرن. و سوم؛ کاربرد روش های ترکیبی و انتظام بخشی به مطالعات بومی.
وی برای گسترش فرهنگ نقد علمی توسط شورای بررسی متون پیشنهاد داد که به نقد و نظر آثار ترجمه و چاپ آنها پرداخته شود. آذری تشکیل جلسه های تخصصی و ساخت برنامه های رسانه ای و ترویج آن و حتی مصاحبه های تخصصی را در این زمینه مثمر ثمر دانست.

1393/7/20