کارگاه زیبایی شناسی قرآن

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۳ کد : ۲۲۴۰۸ خبر و اطلاعیه

کارگاه آموزشی: زیبایی شناسی قرآن-1

از مهمترین کسانی که در باب بلاغت قرآن کریم کار کرده‌اند، یکی جارالله زمخشری است. تفسیر «الکشاف فی تفسیر القرآن» بهترین جایی است که می‌شود آرای او را دید. اما آرای او در سراسر تفسیر پراکنده است و به دست آوردن نگاه کلی او دشوار می‌نماید.آیا کشاف در تبیین زیبایی‌های قرآن دید بلاغی جامعی دارد؟ آیا با درک رویکرد زمخشری می‌توان از این رویکرد در تبیین زیبایی‌های دیگر آیات (و کلا هر متنی) کمک گرفت؟
در همین راستا پژوهشکده مطالعات قرآنی با همکاری انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی، در 23 تیر 1395 کارگاه زیبای شناسی قرآن را برگزار نمود. در این کارگاه سعی شد به این دو سوال، نسبتا مشروح پاسخ داده شود و در این راه از رویکردهای زبان‌شناسی نقش‌گرا به منظور ایجاد نظم منطقی در بیان مطالب کمک گرفته شد. این کارگاه با استقبال خوب علاقمندان برگزار گردید.

کارگاه آموزشی: زیبایی شناسی قرآن-تکمیلی

بخش تکمیلی این کارگاه به علت استقبال شرکت کنندگان در تاریخ 29 شهریور 95 برگزار شد.