یکشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳
ویژه‌نامه «عیارسنجی وضعیت علوم انسانی اسلامی در ایران» منتشر شد

ویژه‌نامه عیارسنجی وضعیت علوم انسانی اسلامی در ایران؛ نقشه راه دیپلماسی علمی، به مناسبت آیین اختتامییه جشنواره بین‌المللی فارابی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در این ویژه‌نامه با آثار و گفتاری از: آیت الله ابوالقاسم علیدوست، مهدی عباس‌زاده، محسن مهاجرنیا، محمدهادی همایون، احد فرامرزقراملکی، محمود حکمت‌نیا، عطاءالله رفیعی آتانی، علی آقاپور، نجمه کیخا، رضا ماحوزی، شریف لک‌زایی، کامیار صداقت ثمرحسینی، علیرضا قائمی‌نیا و منوچهر صانعی دره‌بیدی به عیارسنجی وضعیت علوم انسانی در ایران پرداخته شده است.

همچنین در این وپژه‌نامه گفت‌وگوهایی با روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیاد رئیس جمهور، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ناصر باقری‌مقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و رضا غلامی، رئیس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم صورت گرفته است.

نگاه اهالی علوم انسانی به جشنواره فارابی، گزارش آماری شرکت‌کنندگان چهاردهمین جشنواره فارابی، فراخوان پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی(بخش داخلی و بین‌المللی) از دیگر مطالب خواندنی این ویژه نامه است.

جهت دانلود این ویژه‌نامه اینجا کلیک کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین