نشست مشترک پژوهشگاه با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۱ کد : ۱۹۷۲۵ خبر و اطلاعیه

نشست مشترک پژوهشگاه با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد

روز چهارشنبه 26 شهریور ماه 1399 دکتر قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به همراه دکتر زهرا پارساپور، معاون کاربردی‌سازی و فرهنگی، دکتر الهام ابراهیمی مدیر نوآوری و کاربردی‌سازی پژوهش‌های علوم انسانی و دکتر فرزانه میرشاه‌ولایتی، معاون این مدیریت ضمن بازدید از صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، در ملاقات با دکتر محمد مهدوی، مشاور صندوق، به معرفی ظرفیت‌های پژوهشگاه در حل چالش‌های اساسی جامعه و صنعت پرداختند.
در این نشست که به همت مدیریت نوآوری و کاربردی‌سازی پژوهش‌های علوم انسانی ترتیب داده شده بود، ابتدا دکتر قبادی ضمن اشاره به قدمت، حوزه‌ی تخصصی و کارنامه‌ی علمی و عملکرد پژوهشگاه در حل دغدغه‌ها و مسائل جامعه، پژوهشگاه را به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز پژوهشی منطقه در حوزه‌ی علوم انسانی و اجتماعی و مهم‌ترین قطب حل چالش‌های اجتماعی فرهنگی برشمرد. در ادامه، دکتر پارساپور به برخی حوزه‌های مورد علاقه و تخصص اعضای هیأت علمی اشاره و دکتر ابراهیمی مصادیق طرح‌ها و افراد دارای تخصص در این حوزه را بیان کرد. در ادامه دکتر میرشاه‌ولایتی به توان پژوهشگاه در کمک به تقویت بنیه‌ی نظری علوم اجتماعی محاسباتی اشاره داشت. دکتر مهدوی ضمن استقبال از همکاری با پژوهشگاه، حوزه‌های کاری صندوق را بیان کرده و اذعان داشت که تاکنون بیشتر کمک‌های این صندوق شامل‌حال شرکت‌هایی شده که در حوزه‌های فنی مهندسی فعال هستند. وی با تأکید بر اهمیت علوم انسانی، مهم‌ترین نقش پژوهشگاه در صندوق را به‌عنوان بازوی مشورتی بیان کرده و ابتکار خلق و مشارکت در رویدادهایی با مضمون اجتماعی فرهنگی را راهکار موثری برای همکاری پژوهشگاه با صندوق برشمرد. در پایان این جلسه، ضمن تعریف برخی حوزه‌های مورد علاقه دو طرف، قرار شد در ادامه، پژوهشگاه راه‌کار عملیاتی‌سازی پیشنهادهای مطرح شده را ارائه کند.

کلید واژه ها: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ihcs research center پژوهشگاه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی