هشتمین پیش‌نشست همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران» با عنوان «واکاوی علل تورم و راهکارهای کنترل آن در ایران»برگزار می‌شود

هشتمین پیش‌نشست از سلسله‌نشست‌های همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها» با عنوان «واکاوی علل تورم و راهکارهای کنترل آن در ایران» با سخنرانی آقای دکتر عباس شاکری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، آقای دکتر حسین درودیان، پژوهشگر و کارشناس پولی و بانکی، آقای دکتر علی نصیری‌اقدم، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و عضو کمیته علمی همایش و سرکار خانم دکتر لیلاسادات زعفرانچی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (دبیر نشست) در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در تاریخ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ از ساعت ۱۳ الی ۱۵ برگزار می‌شود.

از علاقمندان دعوت می‌شود برای شرکت در این نشست تخصصی در سالن شماره ۳ دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی حضور به هم رسانند. همچنین، امکان حضور مجازی در نشست از طریق لینک زیر:

فراهم است https://webinar.ihcs.ac.ir/b/ihc-zfp-87t-j7u

پژوهشکده اقتصاد