هفتمین پیش‌نشست همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران» با عنوان «تورم و اثرات آن بر رشد اقتصادی»برگزار می‌شود

هفتمین پیش‌نشست از سلسله‌نشست‌های همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها» با عنوان «تورم و اثرات آن بر رشد اقتصادی» با سخنرانی آقای دکتر مرتضی عزتی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس، خانم دکتر اعظم احمدیان، عضو هیئت علمی پژوهشکده پولی و بانکی، آقای مصطفی فرخ‌بال، رئیس گروه شاخص قیمت مصرف‌کنندۀ مرکز آمار ایران و خانم دکتر نرگس اکبرپورروشن، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (دبیرنشست) در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ  ۱۹  آذر ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار می‌شود.

از علاقمندان دعوت می‌شود برای شرکت در این نشست تخصصی در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی حضور به هم رسانند. همچنین، امکان حضور مجازی در نشست از طریق لینک زیر:

https://webinar.ihcs.ac.ir/b/ihc-hdq-juu-a0i فراهم است.

پژوهشکده اقتصاد