پژوهشکده اقتصاد با همکاری پژوهشکده تمدن اسلامی و پژوهشکده مطالعات سیاسی و روابط بین‌الملل نشست «عضویت جمهوری اسلامی ایران در بریکس؛ دستاوردها و چالش‌ها» را برگزار می‌کند

نشست «عضویت جمهوری اسلامی ایران در بریکس؛ دستاوردها و چالش‌ها» با سخنرانی آقای دکتر عبدالله قنبرلو، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر فریباالسادات محسنی، استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر جلال منتظری شورکچالی، استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر طیبه محمدی کیا، استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر مهدی احمدی، مدرس دانشگاه و مشاور وزیر اقتصاد، دکتر یاسر جبراییلی، استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دکتر لیلا سادات زعفرانچی، استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (دبیر نشست) در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 23 آبان‎ماه 1402 از ساعت 9 الی 12 برگزار می‌شود.

از علاقمندان دعوت می‌شود برای شرکت در این نشست تخصصی در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی حضور به هم رسانند. همچنین، امکان حضور مجازی در نشست از طریق لینک زیر:

https://webinar.ihcs.ac.ir/b/ihc-ao8-vuq-vqa فراهم است.

پژوهشکده اقتصاد