چهارمین پیش‌نشست همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها» برگزار می‌شود

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۶ کد : ۲۴۴۴۴ اخبار

چهارمین پیش‌نشست از سلسله‌نشست‌های همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها» با عنوان «تحلیل تورم و روابط بین‌الملل در ایران» با سخنرانی آقای دکتر مصطفی سمیعی‌نسب، عضو هیئت‌علمی دانشگاه امام صادق (ع)؛ سرکار خانم دکتر زهرا مشفق، سرپرست گروه اقتصاد بین‌الملل پژوهشکدۀ امنیت اقتصادی تدبیر؛ سرکار خانم دکتر الناز باقرپور اسکویی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه و سرکار خانم دکتر لیلاسادات زعفرانچی، عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (دبیر نشست) در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 14 آبان‎ماه 1402 از ساعت 10 الی 12 برگزار می‌شود.

از علاقمندان دعوت می‌شود برای شرکت در این نشست تخصصی در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی حضور به هم رسانند. همچنین، امکان حضور مجازی در نشست از طریق لینک زیر:

https://webinar.ihcs.ac.ir/b/ihc-xmd-eho-zal  فراهم است.

پژوهشکده اقتصاد