دومین پیش‌نشست همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها» برگزار می‌شود

۱۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۴۱۵۷ اخبار

دومین پیش‌نشست از سلسله‌نشست‌های همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها» با عنوان «تجارب کشورهای جهان در مقابله با تورم؛ دلالت‌هایی برای سیاست‌گذاری در اقتصاد ایران» با سخنرانی آقای دکتر کامران ندری، عضو هیئت‌علمی دانشکدۀ معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع)؛ آقای دکتر مهدی قاسمی علی‌آبادی، دبیر کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دفتر هیئت دولت؛ و سرکار خانم دکتر نرگس اکبرپورروشن، عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (دبیر نشست) در 19 شهریورماه 1402 از ساعت 10 الی 12 برگزار می‌شود.

از علاقمندان دعوت می‌شود برای شرکت در این نشست تخصصی در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی حضور به هم رسانند. همچنین، امکان حضور مجازی در نشست ازطریق لینک زیر:

https://webinar.ihcs.ac.ir/b/ihc-yyu-xef-urb  فراهم است.

پژوهشکده اقتصاد