دوازدهمین پیش‌نشست علمی همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران برگزار می‌شود

۰۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۹۴۹۰ مهمترین اخبار خبر و اطلاعیه

برگزاری دوازدهمین پیش‌نشست علمی ‏همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران
به کوشش پژوهشکده دانشنامه‌نگاری ایران

به اطلاع می‌رساند دوازدهمین پیش‌نشست علمی همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران؛ به کوشش پژوهشکده دانشنامه‌نگاری؛ با موضوع: «مدیریت فضای خانواده در شرایط کرونا با رویکرد روانشناختی تربیتی» در روز شنبه 3 خردادماه 99 از ساعت 16 الی 18 با حضور سخنرانان زیر:

• دکتر فرزانه یزدانی دانشیار دانشکده علوم سلامت و زندگی دانشگاه آکسفورد ؛ با موضوع: «بررسی دوره ایزوله کردن و فاصله‌گذاری بر روی جنبه‌های مختلف احساس نیک‌بودی».
  • دکتر اطهره نژادی دبیر کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست هیأت دولت؛ با موضوع: «تحلیل نقش‌ مؤلفه‌های تاب‌آوری اجتماعی بر کاهش اثرات و پیامدهای کرونا بر زنان».

دبیر علمی همایش: دکتر احمد پاکتچی

مدیر پنل: دکتر بهاره نصیری (مدیر گروه پژوهشی مطالعات زنان پژوهشکده مطالعات اجتماعی)

به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط در ساعت برگزاری جلسه می‌توانند از طریق لینک زیر در این جلسه مجازی شرکت فرمایند.

ورود به جلسه مجازی

لطفاً برای بهره بردن از تمامی امکانات جلسه مجازی از مرورگرهای Google Chrome، Firefox و یا Safari استفاده نمایید.