ششمین پیش‌نشست علمی همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران برگزار می‌شود

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۲ کد : ۱۹۴۴۲ مهمترین اخبار خبر و اطلاعیه

برگزاری ششمین پیش‌نشست علمی ‏همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران
به کوشش پژوهشکده دانشنامه نگاری

به اطلاع می‌رساند ششمین پیش‌نشست علمی همایش ابعاد انسانی-اجتماعی کرونا در ایران؛ به کوشش پژوهشکده دانشنامه‌نگاری با موضوع: «رویکرد زبانشناختی به مسئله کرونا» در روز چهارشنبه 17 اردیبهشت‌ماه 99 از ساعت 16 الی 18 با حضور سخنرانان زیر:

• دکتر فرهاد ساسانی دانشیار دانشگاه الزهراء؛ با موضوع: «رخداد کلامی ناهمگاه».
  • دکتر احمد پاکتچی دانشیار پژوهشکده دانشنامه‌نگاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: «زبان پزشکان و زبان مردم‌: آزمونی در بحران کرونا».
  • دکتر مسعود قیومی؛ استادیار پژوهشکده زبانشناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: «چالش سامانه‌های پردازش زبان طبیعی در مواجه با نو واژه‌های «کرونایی»».

دبیر علمی همایش: دکتر احمد پاکتچی

به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط در روز و ساعت برگزاری جلسه می‌توانند در این جلسه مجازی شرکت فرمایند.

لطفاً برای بهره بردن از تمامی امکانات جلسه مجازی از مرورگرهای Google Chrome، Firefox و یا Safari استفاده نمایید.

لینک دانلود فیلم همایش به‌زودی در صفحه به اشتراک گذاشته خواهد شد.