سومین پیش‌نشست علمی همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران برگزار می‌شود

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۷ کد : ۱۹۴۰۸ مهمترین اخبار خبر و اطلاعیه

برگزاری سومین پیش نشست علمی همایش مجازی ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران
به کوشش پژوهشکده دانشنامه نگاری

به اطلاع می ‏رساند سومین پیش نشست علمی ‏همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران، با موضوع: «تأثیرات متقابل پاندمی هیجانی و پاندمی عفونی بر یکدیگر» در روز دوشنبه 8 اردیبهشت 99 از ساعت 16 الی 18 به‏ صورت مجازی برگزار می ‏شود.

سخنرانان:

• دکتر مهرنوش هدایتی استادیار پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: تاب آوری روانی در دوران پاندمی.
  • دکتر روح الله شهابی استادیار پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: همزمانی بروز همه گیریِ جسمانی و روان شناختی پیامدهای روان شناختی شیوع کرونا خود به مثابه یک اپیدمی.
  • دکتر حمید پورشریفی دانشیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و بازرس انجمن روانشناسی ایران؛ با موضوع: نگاهی روانشناختی به کرونا، چالش ها و فرصت ها.

دبیر علمی همایش: دکتر احمد پاکتچی

علاقه‏ مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط در ساعت برگزاری جلسه می‏ توانند اقدام نمایند.

لطفا برای بهره بردن از تمامی امکانات جلسه مجازی از مرورگرهای Firefox، Google Chrome و یا Safari استفاده نمایید.

لینک دانلود فیلم همایش به زودی در صفحه به اشتراک گذاشته خواهد شد.