پژوهشگاه علوم انسانی >> خبرهای بالا

دیدار و گفتگوی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با رئیس دانشگاه کربلا

تاریخ ایجاد شنبه, ٠٦ آبان ١٣٩٦ ٠٢:٢١ ب.ظ
تاریخ وقوع پنجشنبه, ٠٤ آبان ١٣٩٦

دکتر حسینعلی قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در حاشیه زیارت عتبات عالیات، با رئیس دانشگاه کربلا دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، که روز پنج شنبه مورخ 4 آبان ماه 1396 صورت گرفت، دکتر منیر، رئیس دانشگاه کربلا، ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی از وجود زمینه‌های همکاری علمی و دانشگاهی با ایران، بر تسریع و گسترش همکاری های پژوهشی با پژوهشگاه استقبال کرد.

درادامه، دکتر قبادی با اشاره به ضرورت تمرکز در تعمیق علایق نسبت به استمرار فرهنگ عاشورا و نقش آن در مناسبات بین ‌نسلی، ضمن برشمردن زمینه های مختلف موجود همکاری به ویژه انتشار مجلات علمی پژوهشی مشترک؛ برگزاری نشست‌ها و همایش‌ها در زمینه‌های مورد علاقه طرفین به ویژه مطالعات بینا فرهنگی و دیگر فعالیت‌های پژوهشی و علمی، بر تقویت ارتباطات بین المللی پژوهشگاه با مراکز علمی و دانشگاهی جهن عرب به ویژه کشور عراق تأکید کرد و تداوم همکاری با دانشگاه کربلا را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد با انعقاد تفاهم نامه، انجام فعالیت‌های مشترک پژوهشگاه و دانشگاه کربلا تسریع شود.